Selecteer een pagina
header icecold

Onderhoud

AirXpert B.V. onderhoudt klimaat en technische installaties in een facilitaire omgeving en industrie. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring in het onderhouden van klimaat installaties een groot pakket aan dienstverlening bieden. U kunt door ons klimaat en technisch onderhoud, service, reparaties en vervangingen laten uitvoeren.

Onze adviseurs nemen graag vrijblijvend de mogelijkheden met u door. Wij beoordelen tijdens het samenstellen van uw onderhoudspakket de risico’s van uitval van de installatie en het gevolg daarvan. Het onderhoudsadvies dat daarna volgt is per installatie op maat gemaakt en voorziet daarmee in het juiste onderhoud van uw installaties. Aan de hand van ons advies en uw specifieke wensen stellen wij dan het onderhoudscontract voor u samen.

Service

AirXpert B.V. staat voor u klaar om problemen met het binnenklimaat op te lossen. Er zijn in 70% van alle gebouwen locaties waar plotselinge temperatuurwisselingen, nare geuren, virussen of bacteriën de binnenlucht of omgeving negatief beïnvloeden. Deze problemen kunnen ontstaan in gezondheidszorg, onderwijs, schepen, hotels, horeca, voedselverwerking, gekoelde opslag, opslag, winkels, sportcentra, industrie, woningen etc. Denk bijvoorbeeld aan wisselende temperaturen waardoor comfort of tochtklachten ontstaan. Of aan een dalende luchtkwaliteit waardoor vermoeidheid of concentratieproblemen optreden. Wij zorgen ervoor dat deze klachten snel worden verholpen zodat de ruimtes weer comfortabel worden om in te werken.

Luchtkwaliteit

Voorkomen van problemen die ontstaan door slechte luchtkwaliteit voorkomt dat mensen in gebouwen werken die “ziek” zijn. De problemen ontstaan vaak door slechte ventilatie of vervuilde luchtbehandeling waardoor bacteriën, virussen, sporen en geuren in uw binnenomgeving stijgen tot een ongezonde hoeveelheid. Men is zich er niet van bewust dat verblijf in deze gebouwen voor klachten kan zorgen die direct te herleiden zijn naar een slechte luchtkwaliteit of “sick building syndrome”. Dit treft vaak diegenen die we het meest willen beschermen waaronder ouderen in bejaardentehuizen, kinderen in scholen en dagverblijven of patiënten in ziekenhuizen. Maar ook mensen die grote delen van de dag werken in bijvoorbeeld kantoren of produktieruimtes.

AirXpert B.V. kan voor u de luchtkwaliteit analyseren en daarna de binnenlucht herconditioneren waarmee we de problemen direct bij de bron aanpakken. Wij lossen problemen op welke bijvoorbeeld te maken hebben met overmatige geuren, dalende productiviteit, virussen en allergieën in uw woon of werkomgeving.

Binnenklimaat

Het is van belang om het binnenklimaat goed te verzorgen en te streven naar een hoge luchtkwaliteit. AirXpert B.V. kijkt kritisch naar het comfort van het binnenklimaat zoals luchtvochtigheid en temperatuur. Luchtkwaliteit en comfort zijn nauw verwant, en wanneer deze onderling kloppen dan is uw woon of werkomgeving in optimale conditie en daardoor blijft u dat ook. Wij creëren voor u een gezond en comfortabel binnenklimaat waarbij u zich goed voelt!

Afspraak

De planning wordt met u afgestemd en de werkzaamheden worden efficiënt en volgens afspraak voor u uitgevoerd. De rapportages worden met u besproken en de kosten van geconstateerde gebreken worden snel inzichtelijk.

Resultaat

AirXpert B.V. zet zich in voor een gezond en comfortabel binnenklimaat en duurzaam resultaat. Waar er technische mogelijkheden zijn tot besparing geven wij de verbeterpunten aan.

 

Als het gaat om een gezond binnenklimaat!